Ouderennetwerk

Via het Ouderennetwerk krijgt u de mogelijkheid om mee te denken en te praten over uw toekomst. U kunt op verschillende manieren participeren in het netwerk:

 1.  Deelname aan regiotafels in uw provincie. Voor meer informatie, zie “Regiotafels”.
   
 2. Deelname aan het online Ouderenpanel. Panelleden worden een aantal keer per jaar over een bepaald thema bevraagd door middel van digitale vragenlijsten. Het panel is doorlopend op zoek naar nieuwe leden!
   
 3. In thema- of focusgroepen meedenken en meepraten over specifieke thema’s. Voorbeelden van thema’s zijn wonen, mobiliteit, zorg, technologie, onderwijs, zingeving, voeding en medicatie. U kunt hierbij zelf aangeven voor welke thema’s u uitgenodigd wilt worden.
   
 4. Deelname aan de netwerkdag. Eenmaal per jaar organiseren wij een netwerkdag. Hiervoor worden betrokken ouderen en organisaties uit alle vier provincies uitgenodigd. Hier worden interessante lezingen gehouden, workshops over nieuwe ontwikkelingen gegeven en regionale voorbeelden in het zonnetje gezet.
   
 5. Ook is het mogelijk om alleen op de hoogte gehouden te worden van het Ouderennetwerk en het Anders Oud 2030-programma via de nieuwsbrief.

Als u wilt weten hoe uw stem, uw verhaal wordt vertaald naar concrete en praktische projecten, kijk dan onder het tabblad “Projecten”.

Wilt u participeren in het Ouderennetwerk? Vul dan onderstaand interesseformulier in. Deelname is gratis en volledig vrijblijvend.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Nanuschka Csonka via info@andersoud2030.nl of tel. 050 - 800 32 45
 

Interesseformulier Anders Oud 2030 Ouderennetwerk