Live uitzendingen van de Healthy Ageing Tour 2017

dinsdag 24 januari 2017

  • HANNN
  • Healthy Ageing Tour
 

De Healthy Ageing Tour wordt van 5 t/m 9 april rechtsreeks op TV en internet uitgezonden. Alle etappes zijn van start tot finish live te bekijken. Podium TV en dvhn.nl zenden alle etappes van de Healthy Ageing Tour rechtstreeks uit. Daarvoor gingen de betrokken partijen NDC mediagroep, Healthy Ageing Network Nothern Netherlands (HANNN), de vier Groninger Rabobanken en de organisatie een unieke samenwerking aan. De Healthy Ageing Tour is de eerste wedstrijd ter wereld die een etappe vrouwenwedstrijd van start tot finish gaat uitzenden.

De teams hebben met 16 uur live beelden de mogelijkheid om hun sponsors over de hele wereld in beeld te brengen. Op deze manier wil de Healthy Ageing Tour de teams de gelegenheid geven om wereldwijd zoveel mogelijk exposure voor het team en haar sponsors te genereren. Van elke etappe wordt er een samenvatting gemaakt van circa 6-7 minuten.

Daarnaast wordt er een speciale krant rondekrant van 20 pagina's gemaakt. In deze rondekrant staan alle activiteiten, de parcourskaarten, routebeschrijvingen en de teams. De rondekrant zal in een oplage van 155.000 exemplaren huis aan huis worden bezorgd in de verschillende etappegemeenten.

 
 
Foto: Sportfoto.nl / Dick Soepenberg

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network #HAT19