Respijtzorg niets voor mij. Of toch.... (Platform Hattinga Verschure)

  • 19:30 uur
  • 21:30 uur
  • de Boschpoort, Winschoten
  • AndersOud 2030

Laat u verleiden en doe mee in het Future Care Lab!

NUZO nodigt u van harte uit voor de 20ste netwerkbijeenkomst.

Dit keer staat alles in het teken van e-Health. Doe mee met NUZO en haar partners en ervaar in het Future Care Lab van NUZO partner ROC Midden Nederland de mogelijkheden.

U heeft de gelegenheid om kennis en ervaring op te doen met o.a. robots, interactieve spellen en een appartement met e-Health toepassingen die helpen bij het dagelijks leven. En natuurlijk is er ook tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten en met elkaar over e-Health van gedachten te wisselen. En kunt u actief netwerken tijdens de pauze en de borrel. 

Meer informatie over het programma en routebeschrijving treft u in de bijlage aan.

Wilt u zich aanmelden voor de bijeenkomst?
Dat kunt u doen vóór maandag 14 oktober 2019 bij het NUZO secretariaat. Per e-mail secretariaatNUZO@umcutrecht.nl of vanaf 1 oktober per telefoon 088-7568122 (op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bereikbaar). Geef hierbij uw naam op, en van indien van toepassing, de de organisatie waarvoor u werkt. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een bevestiging hiervan. Let op: er is ruimte voor een beperkt aantal aanmeldingen. Indien u zich wel heeft aangemeld maar geen reactie heeft ontvangen, neem dan contact met ons.

Aandachtsgebieden

AndersOud 2030